BYGGRÅDGIVNING

Byggrådgivning & materialförsäljning


Jag har ingen egen butik där jag säljer material, men jag kan köpa ut kvalitetssäkrat VVS material till dig som vill göra rörjobb hemma själv. 

Det är nämligen inget krav att ha en rörmokare som gör jobbet åt dig, utan det är en rekommendation från försäkringsbolagen eftersom det då blir korrekt utfört.

På så vis minskar risken för vattenskador med höga självrisker för dig som privatperson.


Är det så att du vet vad du vill, men inte vet vad du behöver?

Jag kan erbjuda dig konsultation genom att jag kommer hem till dig och ser över vad du vill ha gjort och ser till att du får materialet utköpt och hemkört. Självklart så förklarar jag för dig vad du ska tänka på i fråga om hur du använder materialet. Jag har en del verktyg du kan låna av mig så du slipper köpa egna, exempelvis bocknycklar och pexsax och liknande.

Behövs det så projekterar jag en ritning till dig för 2500 kronor per rum.

Slutpriset är naturligtvis svårt att sia om här eftersom jag inte vet vad du ska göra, men hör av dig så kan vi nog komma överens. Konsultarvodet ligger på 4250 kronor med moms och inkluderar två timmar på plats hos dig, 1 timmes telefonrådgivning med mig om du har frågor efteråt, bränsle, parkering och tullavgifter. Materialkostnader tillkommer då jag köper ut material åt dig.


Jag handlar VVS materialet från Dahl och du kan själv se i deras webbshop vad de har för material och så uppger du för mig vilket artikelnummer (det blå sjusiffriga numret) varan har.


Tyvärr är inte VVS konsultation inkluderat i ROT avdraget eftersom Skatteverket anser att det går under kategorin besiktningsman.